Obaveštenje za učenike i roditelje

Dragi učenici i roditelji,

Ovo je period pun novina, izazova, strepnji, strahova i nepoznatih stvari i nama i vama. Vidimo da ste redovni u virtuelnim učionicama i da Vi, roditelji, pored svojih obaveza, svojoj deci pružate neizmernu podršku u novonastaloj situaciji. Samo tako, dogovorom, saradnjom i poštovanjem rokova ovaj težak period možemo prevazići na najbolji mogući način.

Ovih dana je bilo zaista teško i vama ali i nastavnicima koji su bukvalno danonoćno radili na povezivanju sa vama, roditeljima, kolegama. Samo uz maksimalno razumevanje, saradnju i međusobnu toleranciju, ovaj vid nastave možemo podići na visok nivo i dočekati kraj godine sa što većim znanjem, dobrim ocenama ali što je najvažnije, dobrog zdravlja.

U svakom trenutku, za Vas smo tu i mi, vaša pedagoško- psihološka služba. Ako Vam je potrebna bilo kakva dodatna pomoć, savet, smernica, ako imate nekih nedoumica u učenju, saradnji sa nastavnikom, organizacijom vremena, ako vam je samo potreban razgovor, pišite nam. Možete nam pisati na mejl adresu: marijavarga1992@gmail.com

Budite nam zdravi i veseli

Objavljeno u Proslavljen Dan škole